Kippailua

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Tänään vietettiin KIP-päivää Seinäjoen Puistopolku 15 edustalla, Käsityöaitta Fionan yhteydessä. Sää näytti vielä aamulla olevan kiikunkaakun, mutta onneksi vettä ei tullut vaan jopa hieman kirkastui, pilviä oli toki taivas täynnä koko päivän. Mutta lämpötila pysyi kurissa, ei ainakaan kukaan kärsinyt ihon palamisesta, kuten pari vuotta sitten, kuulemma. Sipi oli tehnyt meille hienon "Tikkuajat"- kyltin!


Ihmisiä kerääntyi paikalle heti kymmenen aikoihin, siirsimme penkit ja pöydät aurinkovarjoineen kävelykadulle ja levittäydyimme neulomaan. Provinssirock verotti varmasti "normaalien" ohikulkijoiden määrää, mutta muutamat ihmiset pysähtyivät kysymään, että mistä tässä on kyse. Yksi tilaustyökin kokoontumisesta poiki, ei onneksi minulle, vaan toiselle osallistujalle.


Viihdyimme paikalla melkein kolmeen asti, rupatellen, napostellen, kahvitellen sekä neuloen. Lopuksi arvottiin 9 kappaletta lankapaketteja.


Kiitos vielä omasta puolestani kaikille osallistuneille mukavasta päivästä! Nyt onkin kiva siirtyä viikonlopun viettoon.

Viikonloppu taitaakin kulua näissä merkeissä:



Valokuvausassistentti oli taas tapansa mukaan heti tyrkyllä assaroimaan kuvaustilannetta.



Eli kyseessä on siis Babette blanket. Lankana on pääasiassa Gjestalin Maijaa, sekä joitain omia pikkujämäkeriä, seassa mm. Sandnesin Alpakkaa, Nallea ja Woolia. Ostin itselleni jo talvella verhokangasta, Kinnamarkin Egon, luumun, mustan ja oliivinvihreän sävyissä. Maijasta löytyi kaikki verhon alkuperäiset värit, sekä muita sinnepäinvärejä. Tuossapa on työtä hetkeksi, mutta jospa se joskus valmistuisi. Ehka seuraavaan omaan asuntooni.

1 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kiitos itsellesi, meillä oli mukava päivä :)