Voittajafiilis!

lauantai 18. huhtikuuta 2009

No niin, nyt alkaa blogikin taas päivittyä ajallaan! Kevät saa ihmeitä aikaan, vaikka välillä väsymys painaa, voisin nukkua vaikka kellon ympäri, ja silti tuntuu että en ole nukkunut tarpeeksi...

Väriterapiaa tarjosi taas kerran hitaus. Ihania karkkivärejä! Enpä yleensä ole karkkivärien ystävä ollut, ainakaan näin "vanhemmalla iällä", mutta pakko se on myöntää, on ne vaan ihania! Raikkaita, ja keväisiä. Eli Yliveto-lankaan on nyt tullut uusia sävyjä, verkkokaupasta näkee varastotilanteen, jos kiinnostaa joku tietty väritys. Vyyhdithän ovat uniikkikappaleita, joitain sävyjä saattaa tulla kaksi tai kolme, mutta yleensä yksi.



Nyt saatiin myös mallisukka valmiiksi, tässä käytetty siis kahta eriväristä Ylivetoa. Ohjeenkin sain kirjoitettua samalla kun sukkaa neuloin, joten se lähtee sitten vyyhdin ostajalle mukaan! Kuva alla.


Alkoipa sitä puikot taas heilua. Pieni -tai tarkemmin ajateltuna aika suurikin, suvantovaihe on nyt ohitettu ja ideoita on pää täynnä, kun kaikki saisi alulle, ja joskus lopulta myös lopulle...

Kotonakin tapahtuu. Ylimmät ystävykset, Nakki ja Lihapulla tulevat toimeen yhtä hyvin kuin ennekin. Kissa pakenee parvekkeelle. Lämpimämpien kelien jälkeen se saattaa hävitä tuntikausiksi "nukkumaan" parvekkeen tuolille. Noh... jos ei meidän seura kelpaa.



Olen puolestani käyttänyt harvinaiset energiapuuskahdukset hyväksi ja alkanut taas ruoanlaiton terapeuttisessa mielessä. Ihanan pääsiäisen auringonpaisteisen aamun iloksi tein Rajamäen Rykmentin Sarin kaalipiirasia. Suolaisia herkkuja harvemmin tehdään meidän taloudessa, mutta nämä saattoivat kääntää kelkan aivan uuteen suuntaan. Maailman helpoimpia, maailman ihanin taikina joka ei tosiaan tartu käsiin!



Ja tässä herra Nakki, poseeraa parvekkeella ansaitsemansa palkintopokaalin ja ruusukkeen kanssa! Voi onni ja ylpeys, että siitä kuoriutui sitten palkintopiski! Sillä oli niin toiminnallinen aamupäivä että sankari simahti heti kuvien oton jälkeen, katsotaan ja otetaan actionkuvia sitten myöhemmin kun iltariekkuminen alkaa. Oman luokkansa voittaja, Serti ja 2. paras uros tänään Ilmajoella! Eikä äipälläkään mennyt kuulemma huonosti!


Pohdin lähdenkö ruokaostoksille, vai liitynkö eläinten seuraan, kun täällä kotona on aika väsynyt meno. Nakki kiertyi rullalle jonnekin. Kissakin näyttää tältä.


(Kiitos muuten eräälle nimeltämainitsemattomalle kadetille kameran lainauksesta :) taidanpa investoida itsekin)