Tampereen tuliaisia

maanantai 5. toukokuuta 2008

Kävinpä pyörähtämässä Tampereella viikonloppuna. Ja todellakin taas pyörähtämässä, reissu kesti matkoineen noin 24h. Työmatka pääsyynä, ja sukulointi toisena. Kaverit jää aina vähän vähemmälle... No jospa "kesälomalla" ehtii.


Paljon ei jäänyt aikaa shoppailulle vaikka mieli olisi tehnyt. Kenkiä, hameita, laukkuja... Kaikki jäi saamatta. Seinäjoella on niin huono tarjonta, kun jokaisesta nuoremmille suunnatusta vaateliikkeestä löytyy samat merkit. No ainut etu siinä että jos tiettyä kokoa ei löydy yhdestä kaupasta niin jää vielä 10 vaihtoehtoa mistä käydä katsomassa.


Käykäähän kaikki muuten Tampereella ollessanne uudessa upeassa liikkeessä nimeltä Gallant Clothes. Myönnetään että itse en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta jännä kuinka saman kaveripiirin ihmiset alkavat yrittäjiksi vähäisellä aikavälillä :) Ja vielä neljäs on tulossa elokuussa, myöskin Tampereelle.

No, jotakin sentään sain hankittua itselle. Haaveissa on tämäkin ollut jo pitkään ja nyt kun sen Akateemisessa tuli vastaan niin enhän mä voinut sitä sinne jättää. Paljon on haukuttu, mutta myös jonkin verran kehuttu. Uskon vakaasti näihin kehuihin ja luotan omiin taitoihin sen verran, että osaan tarvittaessa soveltaa malleja.


Eli kyseessä Wenlan Chian Twinkle's Big City Knits. Samassa kuvassa viimeviikkoisen innostuksen tuotoksia, eli vauvan tossuja! Ohje valko-vihreisiin tossuihin on täällä, eli kyseessä syötävän suloiset Saartje's Bootees. Valkoinen lanka Sirdarin Baby Bamboota, vihreä Novitan Tennesseetä. Samankaltaiset langat vaikka Tennessee aavistuksen kiiltävämpää. Mutta tiheyksiltään samaa luokkaa. Punaiset tossut Mandarin Petit-langasta, malli Sandnesin uusimmasta Mandarin Baby lehdestä.





Tässä siis syksymällä puikoille "joutuvia". Mallien nimet unohdin jo, mutta ei kait niillä väliä.





Ja uutta Interweave Knitsiä odotellessa suunnittelen jo mitä lankaa ja minkä värisenä varaisin tähän Après Surf Hoodie- malliin. Tällaista mallia olen hakenut jo pitkään, ehkä joudun hieman muokkaamaan istuvammaksi ja ehkä aavistuksen pidemmäksi. Mutta etenkin yläosa ja huppu ovat juuri sitä tyyliä mikä on ollut hakusessa.