Kevätpostaus

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Vaikka nyt on ollut taas kylmemmät kelit, pääsin kuitenkin askeleen eteenpäin kevätfiilistelyssä, kun eilen hain meille ensimmäiset omat yhteiset terassituolit ja pöydän. Jo toinen kerta kun en pääse tästä firmasta eroon kerralla... Viimeksi kirjahyllyn taustasta puuttui yksi lauta, jonka kanssa sai tapella, että lähdenkö polkemaan fillarilla ja haen itse sen parin metrin lankun, vai tuovatko. No nyt olisi pitänyt pyrän selässä kiiparoida kahden terassituolin kanssa. Me onnelliset kun emme omista autoa, enkä kehdannut enää kyyditsijälle soitella toiseen kertaan. No sieltä sitten ystävällinen (joskin varmasti mielessään kiroileva) työntekijä toi uudet tuolit oman työvuoronsa jälkeen kotiovelle asti. Pitää tästä lähtien vartavasten varautua kahteen reissuun, keittelen rauhassa kahvit silloiselle autonkuljettajalle ja tarkastan tuotteen.


Meidän kotona kevään näkee kukkien uusista mullista, limen ja omenanvihreistä asioista, sekä tätä nykyä minikasvihuoneesta josta pukkaa yrttiä jos jonkinmoista. Ikkunoiden pesu odottaa vielä, itse odotan seuraavaa aurinkopäivää, joka sattuisi vielä viikonlopulle, ennenkuin tartun mopin varteen. Olen viimeaikoina kärsinyt jonkinlaisesta saamattomuudesta, mutta eilenpä hinkkasin terassin kaikki listat ja rakoset karhunkielellä puhtaiksi. Kylmä oli keli, ja sen sain tuntea tänään aamulla kun päätä ja nenää särki juuri samalla tavalla kuin aina ennen flunssan alkua. Itseeni tyytyväisenä puunausurakan loputtua halusin äkkiä eroon pesuvadeista ja vaahdosta, joten kaataa hulahutin veden pönttöön ja hups vaan, sinne meni samalla se karhunkieli. Meni niin liukkaasti, etten ehtinyt kuin ihmetellä. Eipä siinä muuta kuin minun ja miehen kädet kyynärpäitä myöten putkistoon... Noloa olisi ollut soittaa huonokuuloista isännöitsijää kaivamaan työkaluineen tukkeen pois.

No tässä lopputulos. Ja uusi asukaskin löysi oman paikkansa pöydältä.




Ja tässä keväisessä mielenhäiriössä innostuin neulomaan itselleni uudet rannekkeet. Lankana Drops Alpaca kaksinkertaisena, 4 mm puikot. Kolmannen kerän jouduin korkkaamaan kun tein samaan settiin kaulurin, rannekkeet ja Odessa-pipon. Onneksi juuri eilen tulostin pipon ohjeen, sillä nyt kun yritin laittaa sivulle linkin, oli koko MagKnits lopetettu... Höh.