Uusinta uutta

tiistai 26. elokuuta 2008

Blogi kärsii päivittämättömänä kun juoksen muita kiireitä. Koko elämä on yhtä kiirettä, tai ainakin viimeinen kuukausi. Muutosta selviäminen vei oman aikansa, mutta nyt on sentään kotiuduttu ja kaikki laatikot purettu. Toistaalta, omaan vaatekaappiini en ole edes ehtinyt koskea, vaan työnsin vaatteita sisältävät laatikot suoraan kaappiin ja kaivelen sieltä sitten vaatteita tarpeen mukaan.


Päivittämättömyys johtuu myös osaltaan nettitilanteesta, kotikoneella ei ole vielä nettiä, kun mokkulat oli myyty loppuun ja joudun nyt odottelemaan omaani. Toisaalta työkoneella ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, joten tässäkin postauksessa olevat kuvat on suoraan kamerasta.

Käsitöissä valmista ei ole tullut... Töitä on kesken tällä hetkellä noin kymmenen kappaletta, osa tilaustöitä ja osa omaksi. Tässä sitä koittaa sitten tärkeysjärjestystä miettiä kun johonkin työhön tarttuu ja toiset odottaa.

Solveig yllätti kahdesti lyhyessä ajassa, erittäin iloisesti! Lankojen vyyhdistys kesti näin kauan sillä onnistuin sotkemaan yhden vyyhdin niin totaalisesti että sen selvitykseen kului yhteensä 4 työpäivää... Tänään sain urakan valmiiksi, ja tässä hieman otoksia valmiista ja ei niin valmiista vyyhdeistä. Kuvat ovat todellakin suoraan kamerasta, ja ainakin omalla koneella värit näyttävät hailuilta.




Ja muutama pakollinen kuva koirasta. Ensimmäisessä jugurttiparta aamupalalta...


Ja viimeisessä löytö koirankävelytysreissulta, Lemmikki, lempparikukka. Pieni ja nätti, niinkuin allekirjoittanutkin :)


Näihin sanoihin taidan tämän kirjoittelun päättää, sillä kello näyttää pahasti kotiinlähtöaikaa.