Kiirettä, kiirettä...

perjantai 2. toukokuuta 2008

Pitkästä aikaa pääsen blogia päivittämään. Kaikki aika menee töissä ja jossain töihin liittyvässä. Verkkokaupan rakentamiseen on mennyt enemmän aikaa kuin osasin odottaa. Tuntuu että mitään muuta ei enää ehdi tehdä kuin työjuttuja. Joskus pitää vaan ottaa ja pitää sitä vapaata. Vappuna sain onneksi lepuutettua hermojani ja nyt jaksaa taas. Huomenna lähden työmatkalle Tampereelle, samalla vierailen mummun luona ja näen pikaisesti kavereita. Matkustaminenkin on nykyään niin hidasta ja vaivalloista, että mielummin jäisin kotiin.


Jotain sentään olen saanut aikaiseksikin. Nämä sukat Jitterbugista ovat olleet valmiina jo pitkään mutten ole saanut otettua kuvia. Koko vyyhti meni, ei jäänyt kuin noin metrin pätkät lankaa. Siksi aloitinkin sukat varpaista, jotta näen kuinka pitkälle uskaltaa neuvoa ihmisiä neulomaan. Otin vyyhdin summassa hyllystä, ja ainakaan tässä ei ollut yhtäkään solmua eikä muutakaan valitettavaa. Tosi mukavaa kutoa, paitsi raidoitus häiritsee edelleen. Olisin toivonut monisävyistä lopputulosta. No onneksi tuli kumpaankin sukkaan edes samanmoiset kuviot.


Ja sitten uusi lankatuttavuus. Sirdarin Baby Bamboo Dk. AIvan ihanaa neuloa, ehkä aavistuksen hajoavaa, muttei merkittävästi. Vaikka lanka ei anna periksi, eli se ei siis veny samoin kuin villalanka, se antaa anteeksi nämä inhottavat löysemmät nurjan puolen kerrokset. Niitä on hädin tuskin havaittavissa. Tässä tilannekuvaa ja alempana jakku valmiina. Kirjailin helmaan ja hihansuihin muliinilangalla, opettelin samalla uusia pistoja. Koristeen malli löytyi mahtavasta kirjasta nimeltä Doodle Stitching, jonka minulle ystävällisesti kiikutti lainaan Hekku. Kiitos lainasta!



Samaisesta kirjasta löytyi ylisuloinen lintupeiton ohje. Ensikertalaisena kirjojana, päätin koittaa vain osaa mallista pienempänä. Muuta sopivaa kangasta ei varastosta löytynyt kuin valkoista huopaa... Saa nyt kelvata harjoitustyöhön. Jospa saisin tuosta aikaiseksi vaikka toilettipussin.