Lomasuunnitelmia

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Loma häämöttää, ja lomasuuunnitelmat lyötiin lukkoon tänään kun jätin viimeisen lankatilaukseni. Gedifran suunnitelma meni pieleen, olisin tehnyt toisen Loppemin ihanasta syvän purppuran värisestä Cashmerinosta, edellinen on tummanharmaasta. Väri oli kuitenkin poistunut, joten siinä se... No nyt on uudet suunnitelmat selvillä, aina ihanista Sublimen langoista ja myös saman firman langoista. Elikkäs, heinäkuussa, tai sitten elokuussa uudessa asunnossani ihanaksi syysneuleeksi puikoille pompsahtaa tämä malli:


Olen aiemminkin jo katsellut tuota mallia, ihana kun on, ajattelin tehdä kummitytölle, mutta teenpä koeversion itselleni. Suurin 150 cm koko saa olla tarpeeksi suuri. Teen hieman pidemmän joustinneuleen alas jos jää pituudesta kiinni. Tai teen mallitilku 4.5 puikoilla. Ja väri on tuossa alla. Omalla koneella ei näytä miltään, väri on ihana hieman taitettu tummahko kylmä violetti. Luulisin että palmikkokuviot erottuvat vielä tuosta sävystä. Toisaalta, pallerot ja palmikot ovat aika dominoivat tuossa mallissa, niin ehkä on ihan kivakin että lanka on hieman tummempi.


Sitten tämä alla oleva malli. Se on pyörinyt päässä lehden ilmestymisestä lähtien, ja monet langat siihen myyneenä, ajattelin nyt ottaa sen toiseksi läksiäistyöksi. Tuo ylempi on juuri ihana syksyneuleprojekti, tämä liivi sopii loppukesälle ja myöhemmin talvella takin alla.



Väriksi valitsin tumman savunsinisen. En taida omistaa yhtäkään sinistä vaatetta, joten tämä oli yllättävä valinta. Mutten saanut silmiä irti tuosta väristä.


Toivottavasti pian saa päivitellä keskeneräisiä kuvia näistä kahdesta työstä. Vähän jotain lohtua kaipaa kun on tällaisen unelmatyön jättämässä. Ja mikä paras lanka oliskaan tuota lohtua tuomaan kuin Sublime...?

3 kommenttia:

hekku kirjoitti...

hyvät valinnat - mallit ja langat :)
ja komppaan: mikään ei lohduta niinkuin sublime!

Johanna kirjoitti...

Tuo ylempi malli on aivan ihana. Tein isommille tytöilleni tuommoiset talvella. Malli oli tosi kiva ja helppo!

Maija kirjoitti...

En ole hetkeen käynyt Fionassa (koska tiedän etten pääse sieltä koskaan ulos ostamatta niitä ihanuuksia aivan liikaa) ja nyt vasta kuulen että yrittäjä vaihtui.
Voi harmi, pidin niin mahdottomasti liikeen valikoimasta, tunnelmasta ja iloisesta palvelusta.
Kiitos niistä :)